Fa pasul!
SCALASKODA SCALA

1. Eleganta dinamica

Designul exterior marcant, inspirat de studiul sport VISION RS se evidentiaza cu formele sale plastice, elementele dinamice si un joc spectaculos intre lumini si umbre.SKODA SCALA

2. Un nou Clasic

Interiorul se inspira din designul dinamic al exteriorului si imbina ergonomia ingenioasa, specifica modelelor ŠKODA, cu linii unduite cu eleganta. Materialele moi sunt placute, display-ul are dimensiuni deosebit de mari, iar spatiul este generos in toate directiile.SKODA SCALA

3. Un lucru sigur

Si in domeniul sigurantei, SCALA avantajeaza cu numeroase sisteme de siguranta, disponibile, in general, doar in segmentele superioare ale pietei auto. Astfel, automobilul este echipat cu mai multe sisteme avansate de asistenta a soferului, cu pana la noua airbag-uri si cu asistentul de urgenta "Emergency Assist".SKODA SCALA

4. Tehnologie sofisticata

SCALA se remarca prin designul sau avangardist, sisteme de propulsie de ultima ora si numeroase sisteme avansate de asistenta pentru sofer, oferite, de regula, doar in clasele auto superioare.

Tehnologie SIMPLY CLEVER

Mai multe detalii

Sisteme de asistenta oferite de ŠKODA

Descoperiti interactiv automobilul


CONECTIVITATE INOVATOARE

Beneficiati de confortul noii generatii a sistemelor de conectivitate, acestea oferind dotari si functii precum cardul SIM integrat si o conexiune wireless a smartphone-ului cu autovehiculul prin intermediul SmartLink.Incepand de la 1 septembrie 2017, anumite autovehicule noi sunt omologate ca tip conform unei noi proceduri de testare pentru autoturisme si autovehiculele comerciale usoare, Procedura de Testare a Vehiculelor Usoare Armonizata la Nivel Mondial, abreviata WLTP (engl. World Harmonised Light Vehicle Test Procedure). Aceasta este o noua procedura realista de teste pentru masurarea consumului de combustibil si a emisiilor de CO₂.

Incepand cu 1 septembrie 2018, WLTP inlocuieste ciclul european de conducere (NEDC), care este ciclul de teste utilizat pana la respectiva data.

Avand in vedere conditiile realiste de testare, valorile de consum si de emisii de CO₂ masurate conform WLTP sunt in multe cazuri mai mari decat cele masurate conform NEDC.

Taxa de poluare austriaca (NoVA) va fi calculata insa in continuare in baza valorii NEDC calculate pentru emisiile de CO₂.


DasWeltAuto