ŠKODA Kodiaq propune o combinatie impresionanta intre design puternic, spatiu generos si solutii inovatoare de conectivitate. Abia asteapta sa se afirme. Elementele designului cristalin sunt reflectate in cele mai mici detalii, atat la exteriorul, cat si in interiorul modelului Kodiaq, facand din acesta unul dintre cele mai distinctive modele fabricate de ŠKODA. Noul SUV ŠKODA si-a sarbatorit premiera mondiala pe 1 Septembrie 2016, la Berlin.

Experienta ŠKODA Kodiaq

SUV-ul de lungime 4,70m este un adevarat all-rounder. Acesta ofera cea mai mare capacitate a portbagajului din clasa sa. Un alt atu al modelului este optionalul pentru un al treilea rand de scaune. ŠKODA Kodiaq reprezinta toate punctele forte ale brandului - design expresiv, un grad ridicat de functionalitate si multe caracteristici "Simply Clever".

Interior robust si puternic

Fotografiile subliniaza faptul ca ŠKODA si-a pus in aplicare linia de design moderna, clara si expresiva in interiorul noului SUV. In acelasi timp, imaginile evidentiaza standardele ridicate si fara compromisuri ale brand-ului in ceea ce priveste functionalitatea si calitatea materialelor.

Design distinctiv

Imaginile de detaliu subliniaza standardele ridicate, lipsite de compromisuri pe care marca le aplica in privinta fabricatiei.

Functionalitate si atractivitate

Exteriorul cu liniile tridimensionale ofera noului SUV o prezenta inconfundabila pe drum. Interiorul este, de asemenea, caracterizat prin linii clare si impresioneaza prin spatiul generos, alaturi de un aspect elegant.
DasWeltAuto